ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ & ΤΑΙΠΕΔ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ & ΤΑΙΠΕΔ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ & ΤΑΙΠΕΔ

10154560_431650410303372_1269589296052023174_nΣτη παραλία της Παναγίας της Τσαμπίκας βρέθηκε χθες Κυριακή η πολιτευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛΛ Μαρία Αγγέλου συνοδευόμενη από εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής Ρόδου, Νεκτάριο Πολίτη, Κώστα Βαγγαλη και Γεώργιο Γαλιατσο. Κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, σε συναντήσεις με εκπροσώπους των επιχειρηματιών, στα πλαίσια μιας δράσης ενημέρωσης που οργάνωσε το κίνημα μας, προκειμένου να ενημερώσει πολίτες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε παραλίες σαν κι αυτή, για το σχέδιο ξεπουλήματος των ακτών της χώρας μας και λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε όλες της περιοχές της Ελλάδας.CIMG0880

Στο νησί μας, συγκεκριμένα, μετά το γλέντι που στήθηκε για την «πετυχημένη» πώληση / ξεπούλημα της παραλίας των Αφαντου η συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να ακολουθήσει την ίδια συνταγή και σε άλλες παραλίες του νησιού μας (Κουκούμια Λίνδου, Τσαμπικα, Αγία Αγαθη, Κάλαθος). Μάλιστα δίνοντας, με το νέο σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε προ ημερών, στους ιδιώτες που θα αγοράσουν τα δημόσια ακίνητα παραπλεύρως των ακτών, να έχουν της αποκλειστική τους χρήση με πλήρη απαγόρευση της ελεύθερης πρόσβασης και προφανώς του επιχειρειν στους ντόπιους επιχειρηματίες.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είμαστε αντίθετοι στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Είμαστε υπέρμαχοι όμως της ισόρροπης ανάπτυξης. Της ανάπτυξης που γίνεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του ελληνικού δημοσίου, που γίνεται σε συνθήκες πολιτικής διαφάνειας και με σχέδιο, με προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν τον τόπο μας.

Οι παραλίες είναι δικές μας. Η Ρόδος είναι ο τόπος μας. Καλούμε την τοπική κοινωνία να αντιδράσει σε αυτή την τακτική. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Αυτή η γη είναι και θα παραμείνει δική μας για την παραδώσουμε στα παιδιά μας».