ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Ρόδου και στην Κάμειρο Σκάλα βρέθηκε  χθες η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό των υδάτων.

Εκεί η κα Αγγέλου ανέφερε τα εξης «Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά με υγεία. Το Άγιο Πνεύμα ας φωτίζει το δρόμο μας κι ας καθοδηγεί τις πράξεις μας. Ιδιαίτερα σε μια τέτοια πολιτική συγκυρία όπως είναι η προεκλογική περίοδος που διανύουμε. Μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να κατευθύνουμε το μυαλό και τις πράξεις μας σε μια πορεία που θα ανατρέψει το παλιό και θα γεννήσει το νέο καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον για εμάς αλλά και τη χώρα μας».

Στην συνέχεια η κα Αγγέλου επισκέφτηκε τα χωριά Κρητηνια και Εμπωνα και παραβρέθηκε στην από κοινού κοπή της πίτας της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΡΟΔΟΥ, του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΜΙΑΚΩΝ ΡΟΔΟΥ «Ο ΓΛΑΥΚΟΣ», του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΩΝ ΡΟΔΟΥ, του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΙΤΩΝ ΡΟΔΟΥ και της ΑΔΕΛΔΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΙΩΝ ΡΟΔΟΥ «Ο ΧΑΔΙΩΤΗΣ».