ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Με την επιστροφή της από την Νίσυρο, νησί από το οποίο κατάγεται και στο οποίο βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο, η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, ολοκλήρωσε την περιοδεία της στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Η Μαρία Αγγέλου το Σάββατο παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Νισύρου και εν συνεχεία περιόδευσε στο Μανδράκι.

Το Κυριακή επισκέφθηκε τα χωριά Εμπορειός, Νικιά – που είναι και το χωριό από το οποίο κατάγεται ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος – και τους Πάλους. Βρέθηκε με συμπατριώτες της και συνομίλησε μαζί τους για κυρίως για δυο θέματα που τους απασχολούν ιδιαίτερα. Το θέμα της μελέτης και των έργων του οξου της παναγιάς, που λόγω της τελευταίας κακοκαιρίας τους έχει προβληματίσει ιδιαίτερα και το επανεξετάζουν σε συνεργασία με τον έπαρχο Κω κ. Χαλκιδιο κατά πρώτον. Και κατά δεύτερον το θέμα του λιμανιού της Νισύρου που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά την τελευταία κακοκαιρία και τις σοβαρές ζημιές που υπέστη το «Παναγία Σπηλιανη».

Λίγο πριν την αναχώρησή της από την Νίσυρο, η Μαρία Αγγέλου δήλωσε  «Η Νίσυρος είναι ταυτισμένη με την Παναγία μας την Σπηλιανη. Χωρίς αυτή δεν θα είμαστε ίδιοι, εμείς οι Νισύριοι, γι’ αυτό θα είμαστε, κι εγώ προσωπικά, σε συνεχή επαγρύπνηση και θα παρακολουθούμε το θέμα που έχει προκύψει με τον οξο της παναγιάς. Ελπίζω να βρεθεί λύση γρήγορα. Από την πλευρά μου θα βοηθήσω σε ότι μου ζητηθεί. Όσον αφορά το θέμα της ελλιπούς σύνδεσης με την Κω με τις ζημιές που υπέστη το «Παναγία Σπηλιανη» είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Η Μαρία Αγγέλου στη  συνεχεία βρέθηκε στην Καρδαμαινα της Κω και στο Πλατανι συνεχίζοντας τις επαφές της με τους συμπολίτες μας κατά την πορεία του ταξιδιού της επιστροφής στη Ρόδο.

Δήλωσε τέλος: «Η έλλειψη δρομολογίων πλοίων και η επικείμενη επιδείνωση του καιρού είναι πολύ πιθανό να μην μου επιτρέψουν να βρεθώ στην άλλη αγαπημένη μου πατρίδα στην Σύμη. Δεν σας ξεχνώ θα βρεθώ κοντά σας το συντομότερο δυνατό ακόμα και μετά τις εκλογές. Γιατί εμείς δεν περιμένουμε τις εκλογές για να νοιαστούμε για τον τόπο μας».