Τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής των ΑΕΛ στην Κάλυμνο

Τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής των ΑΕΛ στην Κάλυμνο

Τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής των ΑΕΛ στην Κάλυμνο

Στην Κάλυμνο βρέθηκε στις 15 και 16 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Αγγέλου στα πλαίσια της προεκλογικής της περιοδείας.

Λίγο πριν την αναχώρηση της δήλωσε τα εξής: «Είχα την χαρά να βρεθώ στην Κάλυμνο, δίπλα στους ήρωες, ακρίτες κατοίκους του νησιού. Ενός νησιού που έχει χτυπηθεί βάναυσα από την κρίση αφού ήδη μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού έχει μεταναστεύσει, μεγάλο επίσης ποσοστό των κατοίκων του είναι άνεργοι και δυστυχώς υπάρχει και μεγάλο ποσοστό χρήσης ναρκωτικών. Αυτή δεν είναι εικόνα που αρμόζει σε μια αναπτυγμένη χώρα που σέβεται τους πολίτες της.

Οι Δωδεκανήσιοι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Τα προβλήματα του νησιού συζητήσαμε με τους φιλόξενους Καλύμνιους αλλά και με τον Έπαρχο Καλύμνου, κ. Θεμέλαρο τον οποίο επισκέφθηκα με τους συνυποψηφίους Γιώργο Παλαπουγιούκ και Σεβαστό Κορφιά».

Πηγή :  Ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κάλυμνο η Μαρία Αγγέλου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/300637/oloklhrwse-thn-periodeia-ths-sthn-kalymno-h-maria-aggeloy#ixzz3PGHkxuV0
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook